perjantai 21. huhtikuuta 2017

Road to 200x10



EM-kisat on takana enkä palaa siihen sen enempää. Annoin tässä blogissa ennen reissua arvion tilanteestani ja suoritus oli Kroatiassa sitä mitä oli valmistautuminen.
Nyt on ne kisat unohdettu ja alettu uuden rakentaminen. Olen odottanut jo pitkään että pääsen tekemään voimakautta ja on tuntunut hyvältä taas pitkästä aikaa tehdä vain hidasta voimaa ilman lajinostoja. Uskon että tekee vaikean vuoden jälkeen korvien välillekin hyvää.
Otsikkoon on kiteytetty seuraavan kuuden viikon maali. Tavoite joka jäi 2013 keväällä voimajaksolla saamatta vaikka yritys oli kova. Etukyykky 200kgx10! Neljä vuotta sitten pääsin kasiin asti 202,5lla.
Alla ensimmäisen ison nousun lopputulos jota lähdetään petraamaan.
https://m.youtube.com/watch?v=zO7tIJMwAeU

Ja milloin seuraava kisa??! En tiedä. Tulen kisoihin sitten kun koen olevani taas omalla tasollani. Kroatiassa kisan jälkeen taas tajusin kuinka paljon vielä on halua tehdä tätä täysin tosissaan! Huomasin  että 2015 EM-kisoista lähtien ollut henkinen väsymys oli vihdoin katoamassa. Ärsytti katsoa A-ryhmän työntöjä ja miettiä että noihin rautoihin itsekin pystyisin. En halua että urastani johon olen niin paljon satsannut, jää viimeiseksi mielikuvaksi kaikille se räpellys jota viimeinen vuosi on ollut.

I'll be back!! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti