sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Loppuvuoden kisakalenteria

Tänään on tasan 60 päivää MM-kisojen alkuun. Kilpailujen kotisivut osoitteessa -> http://www.houstoniwf2015.com/

Kannattaa käydä katsomassa. Lähiviikkoina pitäisi ensimmäiset starttilistat kisoista tulla ja itse ainakin odotan niitä mielenkiinnolla. Vaikka yleensä suunnilleen tietää missä oma sijoitus tulee olemaan ja tietää suuren osan vastustajista niin aina ensimmäisten starttilistojen näkeminen on jännittävää :) Ja nyt kun kyseessä on tärkein olympiakarsinta niin taso tulee olemaan tämän olympiaadin kovin.

Vuoden pääkisaan on aikaa pari kuukautta ja alkaa suunnilleen olla hahmottunut miten tarkallen tämän loppuajan teen. Kilpailuja tulee vain kaksi kappaletta, mikä on normaaliin valmistautumiseeni verrattuna vähän. Tämä nyt tuli osittain oman harkinnan kautta ja osittain johtuen kisakalenterista.
Ensi lauantaina 26.9 nostan Rautiossa piirikunnalliset. Siinä kisassa otan ensimmäiset maksimit pariin kuukauteen joten on pieni arvoitus miten kulkee :) Kuluneen kuukauden aikana on harjoittelussa jouduttu vähän väliä soveltamaan ja pikkuvaivojen takia on varotoimena jätetty tiettyjä juttuja tekemättä joten pieni yllätys olisi jos nyt kulkisi ihan huippuhyvin.
Houstonin viimeistelykisa on 7.9 Crossfit Herttoniemessä järjestettävä Ghetto Snatch vol 2.
Viime vuonna kyseisessä tapahtumassa työnsin ennätykseni 205kg joten odotukset tämän vuoden kisaan ovat korkealla.
Lokakuulla en näillä näkymin kisaa koska sopivaa kisaa ei ole löytynyt. Sen sijaan kuun puolivälissä on alueleiri Kuortaneella joka on MM-valmistautumisen kannalta tärkeä leiri.
MM-kisat kestävät 20-29.11 ja se on, kuten tuli jo todettua, se syksyn ykkösjuttu.
Teksasista paluun jälkeen nostan 5.12 Keskipohjanmaan Punttimaljassa kotisalilla Kalajoen Hiihtomajalla. Kilpailukausi päättyy 12.12 Lohjalla kisattavaan Suomen Cupin finaaliin jossa tavoite tietysti voitto. Voitto olisi onnistuessaan jo seitsemäs Cupin voittoni putkeen!

Olen tähän asti käynyt kolmet MM-kisat(vuosina 2010,2011 ja 2014). Ja rehellisesti sanoen kerta kerralta on mennyt huonommin :D Antalyassa 2010 kolmella onnistuneella nostolla tuli yhteistulosennätys, 2011 Pariisissa tempauksessa kaksi onnistumista ja työnnössä ilman tulosta ja kaiken kruununa viime vuoden Almatyn yksi onnistunut nosto.... Joten vähimmäistavoite Houstoniin on tehdä uran paras MM-kisasuoritus. Se ei ihmeitä vaadi :)
Tässä kuvia noilta reissuilta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti