sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Baltic cup takana ja kohti Kulta-Kallen kisoja

Baltic cup tuli nostettua ja tiivistettynä tulos oli pettymys. Valmistautumisessa kisaviikolla jouduin tekemään pari sellaista ratkaisua jotka tämän kisan suoritusta vähän heikensivät mutta en silti ala selittelemään. Nostin huonon kisan ja piste. Tuon parempaan en kyseisenä päivänä pystynyt.
Kisapainolla 98.72kg tuli tulos 150kg+200kg. Varsinkin tempaus oli todella pehmeää heti lämmittelystä lähtien ja 150 kiloa oli päivän maksimi. Pehmeys myös rikkoi tekniikka joka edelliskisassa oli vielä ollut hyvin balansissa. Työnnössäkään ei ollut parasta puristusta kropassa mutta siinä on perustekniikka saatu sen verran hyvälle mallille että 200kg pystyy tekemään vaikkei kaikki olisikaan kohdallaan. Mutta koutsin kanssa meillä on hyvin tiedossa miksi olo oli pehmeä ja vahvasti uskotaan että parin viikon päästä Kulta-Kallen kisoissa Porissa pystytään ennätyksiä hätyyttelemään.
Lohjalla järjestettiin kokonaisuutena hyvät kisat ja siitä suuret kiitokset talkooväelle joka oli tehnyt suuren urakan tapahtuman eteen! Itseäni ja myös Puolan joukkueen nostajia ihmetytti se ettei Baltic cupiin enään osallistu nähtyä enemmän maita. Valitettavasti esim. Saksan, Liettuan  ja Venäjän liitoille kyseinen tapahtuma ei ole enään kuulunut kilpailuohjelmaan. Tämä ei tietenkään ole järjestäjien vika todellakaan eikä niiden jotka osallistuvat mutta kisan mielenkiinnolle osanottajamäärän kasvu tekisi kyllä hyvää. Kisa oli silti kovatasoinen ja varsinkin Puolan miesnostaja Daniel Dolegan 180 kilon tempaus superiin oli komeaa katsottavaa!

Kävin 3 tuntia kisan jälkeen tekeen palauttavan kyykyn.

Nyt treenailen pari päivää koutsin valvovan silmän alla Tampereella ja jatketaan treenejä kohti seuraavaa koitosta ;)

1 kommentti: